На Львівщині загинула через свічку дитина

19.01.2019 07:04   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

9 січня о 19:18 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Муроване в Сокальському районі, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові
Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

Про це повідомили в четвер, 10 січня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «На момент пожежі у будинку спали двоє дітей – 2017 та 2012 років народження. Мати залишила запалену свічку у кімнаті, де спали діти, а сама вийшла до сусідки. Від свічки зайнявся матрац та виникла пожежа».

«Молодша сестричка загинула на місці пожежі. Старший братик з діагнозом «отруєння продуктами горіння» госпіталізований в Червоноградську центральну районну лікарню. Пожежу ліквідували до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Вогнем знищено матрац», – поінформували також у прес-службі Головного управління ДСНС та опублікували фото з місця події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів