У Дрогобичі підприємці виступили проти знесення частини ринку

24.01.2019 15:33   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Спілка «Підприємці Дрогобича» зареєструвала петицію, в якій протестують проти будівництва на їх робочих місцях паркінгу, пише - Status Quo.

Спілка «Підприємці Дрогобичини», які здійснюють торгівлю по вул. Шолом Алейхема згідно з заключеним договором з КП «Дрогобицький ринок», просять Дрогобицьку мерію не будувати на цьому місці паркінг.

На зазначеній ділянці працюють близьк 100 підприємців (торгівля овочами та фруктами, одяг, тапочки). У петиції вони зазначають, що сплачуть за умовами договору щомісячно до бюджету міста суму в розмірі 238 000 грн. плюс усі відповідні податки та збори, тож усього до міського бюджету щорічно надходить 2 856 000 грн.

«За рішенням сесії Дрогобицької міської ради у 2019 році на наших робочих місцях планують облаштувати наземний паркінг, таким чином позбавити 100 сімей доходу. Ми вважаємо, що це рішення є не раціональним, оскільки наземний паркінг не зможе принести такі кошти у бюджет міста, та при цьому не враховано інтереси місцевих підприємців», - йдеться у петиції.

Спілка «Підприємців Дрогобичини» вимагає:

  • переглянути рішення сесії Дрогобицької міської ради про облаштування наземного паркінгу по вул. Шолом Алейхема, в м. Дрогобичі.
  • прийняти рішення про облаштування торгових місць для належної торгівлі усіх членів спілки.

Станом на 23 січня петицію підписали 21 особа з 65 необхідних.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo