У Львові затримали розшукуваних поліцією

27.01.2019 15:20   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Перехожі, яких патрульні зупинили у Львові за порушення правил дорожнього руху, виявилися оголошеними в розшук, пише - Щоденний Львів.

В управлінні патрульної поліції Львівської області повідомили в п’ятницю, 25 січня: «Екіпаж патрульної поліції 3-го батальйону побачив учора близько дев’ятої години на площі Двірцевій чоловіка, який здійснив перехід проїзної частини поза пішохідним переходом. Інспектори вирішили поспілкуватися з порушником та підійшли до нього».

«Чоловік помітно нервувався та хотів уникнути зустрічі з поліцейськими. Під час перевірки документів, патрульні встановили, що 33-річний львів’янин перебуває у розшуку ще від жовтня минулого року за підозрою у вчиненні злочину. Його доставили у Залізничний відділ поліції та передали слідчим», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Після того, як патрульні повернулися з відділу поліції на свій квадрат патрулювання, вони побачили жінку, яка перейшла дорогу поза пішохідним переходом на вулиці Городоцькій. Знов-таки, під час перевірки документів виявилося, що громадянка перебуває у активному розшуку за вчинення кримінального правопорушення. 48-річну мешканку одного зі сіл Львівської області шукали ще з 2012 року. Її доставили до відділу поліції та передали слідчим», – повідомили також в управлінні патрульної поліції Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів