У міськраді оштрафували львів’ян за пластикові вікна

01.02.2019 17:52   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 29 січня, відбулося перше в цьому році засідання адміністративної комісії, створеної при виконавчому комітеті ЛМР щодо порушення законодавства про охорону історичної спадщини, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Львівські патрульні зупинили за вісім діб 57 п’яних водіїв
Суд оштрафував депутата Львівської обласної ради за невчасно подану декларацію

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Комісія розглянула 11 протоколів складених на фізичних осіб. За вчинені порушення (заміна дерев’яних вікон/дверей на пластикові та інше) було накладено максимальні штрафи в розмірі 1700 гривень».

«Зокрема, адміністративна комісія наклала максимальний штраф у розмірі 1700 гривень на власника нежитлових приміщень – фізичну особу, яка провела роботи по встановленню пластикових дверей в будинку №8 на вулиці Театральній. Також штраф у розмірі 1700 гривень накладено на власників квартир в будинках №1 на вулиці Просвіти, №46 на вулиці Лисенка, №67 (п’ять квартир) на вулиці Городоцькій і №55 вулиці Городоцька, 55 (три квартири), які провели заміну дерев’яних вікон/дверей на пластикові у своїх помешканнях», – поінформували в ЛМР.

Голова комісії Андрій Москаленко анонсував: «Наступного разу вже будемо розглядати порушення, які стосуються утеплення фасадів пам’яток. Також нагадаю, що краще користуватись програмами співфінансування реставрації вікон, ніж замінювати дерево на пластик і платити штраф. Подати заявку на участь у програмі співфінансування реставрації вікон можна буде з 1 лютого в кабінет №12 у будинку №20 на вулиці Валовій, 20».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів