П'яний одесит «замінував» готель поблизу Львова (Фото)

05.02.2019 08:16   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліцейські затримали одесита, котрий надав неправдиве повідомлення про вибух у готелі неподалік Львова.

Читайте також

Замінування залізничного вокзалу у Львові: евакуювали 800 людей

Вибухонебезпечних предметів на місці події правоохоронці не виявили. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Status Quo.

У суботу, 2 лютого, о 19.10 на оперативну лінію 102 зателефонував чоловік, представився та повідомив, що він  «російський терорист, має бомбу та підірве готель»,  розташований неподалік Львова у Пустомитівському районі.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група Пустомитівського відділу поліції та працівники інших служб на чолі з очільником поліції Львівщини генералом поліції третього рангу Валерієм Середою. Правоохоронці обстежили готель та прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. Були евакуйовані гості та працівники закладу.

Особу зловмисника, котрий надав  повідомлення, встановлено - ним виявився 37-річний мешканець Одеси, котрий проживав у готелі. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий працівниками Пустомитівського відділу поліції в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України.

6106f406225a1f0730d666ddbf0b8ba1.md.jpg 43819830fde5dfb41cb67792a88a62be.md.jpg


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo