У міськраді оштрафували львів’ян за пластикові вікна

07.02.2019 12:36   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Адміністративна комісія при виконавчому комітеті ЛМР щодо порушення законодавства про охорону історичної спадщини розглянула в середу, 6 лютого, вісім протоколів, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

10 львів'ян оштрафували на 1700 гривень за встановлення пластикових вікон

Про це повідомили в середу, 6 лютого, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «По чотирьох протоколах було накладено максимальні штрафи в розмірі 1700 гривень за вчинені порушення (заміна дерев’яних вікон/дверей на пластикові). Зокрема, адміністративна комісія наклала максимальний штраф у розмірі 1700 гривень на власника нежитлових приміщень – фізичну особу, яка провела роботи по встановленню пластикових вікон і дверей в будинку на вулиці Новий Світ. Штрафи у розмірі 1700 гривень накладено на власників двох квартир у будинку №61 на вулиці Городоцькій та квартири в будинку №14 на вулиці Гоголя, які провели заміну дерев’яних вікон/дверей на пластикові у своїх помешканнях».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів