У Львові судять екс-заступницю головного лікаря обласної лікарні

15.02.2019 20:21   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові судять екс-заступницю головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні, яку звинувачують у вимаганні хабара.

Читайте також

У Львові на хабарі затримали працівника міграційної служби
Шахрая, який завдав Львівській міськраді шкоди на понад 30 мільйонів, судитимуть

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

Прокуратура Львівської області підтримує публічне обвинувачення у Личаківському районному суді м.Львова стосовно екс-заступниці головного лікаря з медичної частини Львівської обласної клінічної лікарні, яка вимагала неправомірну вигоду від пацієнтів за прийняття рішення щодо проведення процедури гемодіалізу.

Жінці інкримінували вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Як зазначають у прокуратурі, фігурантка, у свою чергу подала низку заяв, на підставі яких зареєстровано близько десяти кримінальних проваджень щодо, на її думку, неправомірних дії прокурорів. Тим самим, вважають правоохоронці, вона чинить тиск на правоохоронні органи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo