На «Арену Львів» на зустріч з Порошенком людей звозили «Школяриками» (Фото, відео)

23.02.2019 20:24   Джерело: WestNews
Опубліковано : Новини Львівщини

На зустріч з президентом України Петром Порошенком на «Арену Львів» людей з усієї області звозили автобусами «Школяриками».

Бюджетна «сфера» була задіяна на всі 100 процентів до «обслуговування» сьогоднішнього, 23 лютого, візиту Петра Порошенка на Львівщину, пише - WestNews.

Зокрема, за інформацією редакції, були залучені - явно не за призначенням - не лише автобуси "Школярики". Щоб «Арена Львів», де пройшло засідання Ради регіонального розвитку Львівщини, не виглядала порожньою, на подію вранці вихідного дня масово зігнали бюджетнків, зокрема, освітян.

З фото, які отримала редакція, видно, що вище і середнє чиновництво, приїхало на власних авто, а от рядових вчителів, медиків та дрібних службовців довезли на «Школяриках».

Постає питання: чому передвиборчий піар президента відбувається коштом платників податків? При чому платники податків за цю виставу вже заплатили двічі. Спершу для шкіл закупили у концерні «Богдан», що належить Петрові Порошенкові, «Школярики», а тепер їх використовують, щоб звозити масовку під президента.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews