Рабінович: Гасло: «Ми йдемо в Європу» не наповнює Пенсійний фонд і не рятує пенсіонерів від злиднів

У Пенсійному фонді України дефіцит коштів становить 164 мільярди гривень, ці гроші, на думку Рабіновича, просто були вкрадені.

25.02.2019 13:20   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Коли українська молодь бачить, в яких злиднях живуть їхні бабусі та дідусі - це найстрашніша агітація проти України. Таку заяву в ефірі програми «П'ять питань Вадиму Рабіновичу За життя» на телеканалі NewsOne зробив народний депутат і глава партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович.

«Коли молоді люди, що живуть в нашій країні, бачать своїх злиденних бабусь і дідусів - це найстрашніша агітація проти України. Коли людина, чесно пропрацювавши все життя, не може вижити на пенсію - це вбивство майбутнього нашої країни. Влада кричить, що ми йдемо в Європу. Але Європа - це не гасла. Це коли пенсії тобі вистачає, щоб гідно жити. Це коли у тебе дороги без ям. Це коли рівень життя відповідає людському. І це не приходить тільки від того, що ми оголосили про свій європейський курс!», - зазначив парламентарій.

Він також додав, що в Пенсійному фонді України зараз дефіцит коштів становить 164 мільярди гривень. І ці гроші, на думку Рабіновича, просто були вкрадені.

«Гасло "Ми йдемо в Європу" не наповнює наш Пенсійний фонд. А в ньому, я нагадаю, є дірка в 164 млрд. Що таке «дірка» в Пенсійному фонді? У цій «дірці» повинні бути прізвище, ім'я, по батькові та номер рахунку, на який гроші перевели. Є такі дані? Або ці гроші просто випарувалися? Ніякої «дірки» немає, влада просто вкрала ці гроші! У мене питання: чи може цей ось «МММ» нескінченно тривати?», - обурився нардеп.

За словами глави «Опозиційної платформи - За життя», через такий великий дефіцит в Пенсійному фонді протягом півроку в країні виникне глобальна проблема з виплатами пенсій.

«Я думаю, що у влади протягом 6-7 місяців взагалі постане питання про виплату пенсій. Навіть тих мізерних, які зараз є. Вони зараз під вибори будуть додавати трохи на пенсію, трохи на зарплати. Для чого вони це роблять? Так для того, щоб перемогти на виборах, а потім відбити всі ці витрати в наступні 5 років! Вони додадуть людям зараз 200 гривень, щоб потім відібрати 2 тисячі!», - підсумував Вадим Рабінович.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews