На Львівщині судитимуть неповнолітніх за крадіжку алкоголю

03.03.2019 11:26   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники поліції затримали в Дрогобичі школяра й трьох учнів ліцею, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

Про це повідомили в суботу, 2 березня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «24 лютого близько другої ночі четверо місцевих хлопців віком 15-16 років, двоє з яких вже були раніше судимими, розбили в провулку Ільницького у Дрогобичі вікно магазину і викрали з вітрини алкогольні вироби. Одразу після скоєння злочину двох з них затримали працівники поліції охорони та групи реагування патрульної поліції Дрогобицького відділу поліції».

«Місцеперебування двох інших зловмисників було з’ясоване під час слідчо-оперативних заходів. Досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. Зловмисникам загрожує від трьох до шести років позбавлення волі», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів