Пограбування на Львівщині: двоє колишніх зеків увірвалися у салон маршрутки і пограбували водія

18.03.2019 17:47   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліцейські викрили зловмисників, причетних до пограбування водія автобуса у Червонограді.

Двоє раніше судимих місцевих мешканців забрали денну виручку та втекли, пише - Четверта Студія.

Скриншот/Facebook

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, в Червоноградський відділ поліції 16 березня о 15.10 звернувся водій автобуса, 40-річний житель міста Сокаль. Він повідомив, що з маршрутного таксі №4 на вулиці Святого Володимира було викрадено денну виручку в сумі близько 500 гривень.

Працівники поліції встановили, що до вчинення злочину причетні раніше судимі місцеві мешканці віком 35 та 53 роки.

Відкрите кримінальне провадження зач.2 ст.186 КК України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Як повідомляє «Над Бугом», 16 березня у Червонограді, невідомі чоловіки викрали у шофера маршрутного таксі усі гроші, які той заробив від надання послуг перевезення.

Подія сталася біля 15.00 години дня, на одній із зупинок міста. Раптово до салону увійшли два чоловіки та вихопили у водія «касу». Водій маршрутки не розгубився та почав наздоганяти чоловіків, які кинулися тікати.

Одного втікача шофер таки наздогнав та гроші виявилися у іншого викрадача. На місце події було викликано поліцію.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія