На Говерлі рятували травмованого жителя Львова 1954 року народження

Рятувальники надавали допомогу літнім туристам в горах.

27.03.2019 09:00   Джерело: Перший.com.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Як повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, напередодні, 23 березня, о 14:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час сходження на гору Говерла травмувалися 2 людей, жителька міста Миргород Полтавської області, 1939 р.н. та житель м. Львів, 1954 р.н, пише - Перший.com.ua.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл
Рятувальники вночі знайшли туристів, які заблукали

Зазначається, що для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено рятувальників Ворохтянського пошуково-рятувального відділення спеціальної пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення в кількості 5 чоловік, які в цей час знаходились на горі Говерла та забезпечували безпеку громадян під час масового сходження.

О 17:30 рятувальники супроводили травмованих туристів до ТК “Заросляк”, де травмовану жінку передали медичним працівникам, а травмований чоловік самостійно направився до місця проживання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Перший.com.ua