Директор фірми на Львівщині привласнив понад 530 тисяч бюджетних гривень

05.04.2019 07:55   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Слідчий суддя обрав директору фірми запобіжний захід у вигляді застави на суму заподіяної шкоди, пише - Щоденний Львів.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили у вівторок, 2 квітня: «За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури, повідомлено про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 5 статті 191 (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою службовим становищем) та частиною 2 статті 366 Кримінального кодексу України (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

«45-річний чоловік вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо обсягів виконаних робіт по капітальному ремонті дорожнього покриття вулиці Хмельницького в Жовкві на Львівщині. Внаслідок махінацій йому вдалось привласнити понад 530 тисяч гривень бюджетних коштів. Слідчим суддею зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді застави на суму заподіяної шкоди. Максимальний термін покарання, який загрожує фігуранту – до дванадцяти років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, а також конфіскація майна», – поінформували також у прокуратурі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів