У Львові зухвало пограбували таксиста: грабіжника затримано

Досудове розслідування триває.

09.04.2019 11:27   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові поліцейські взяли варту зловмисника, причетного до розбійного нападу на таксиста. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Читайте також

Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин
У Червонограді, спіймали чоловіка, який причетний до 16 крадіжок

Відкрито кримінальне провадження - нападнику загрожує позбавлення волі на строк до десяти років, пише - WestNews.

У Личаківський відділ поліції 27 березня за допомогою звернувся 45-річний львівський таксист. За словами заявника, близько 20.00 на вулиці Володимира Великого у його автомобіль «Ніссан» сів пасажир, котрий дорогою кілька разів міняв адреси і, в місті Винники, несподівано напав на таксиста, вдарив його по голові та відібрав мобільний телефон, сумочку з грошима і документами, золотий ланцюжок та інше майно, після чого втік.

Як встановили оперативники Личаківського відділу поліції, до скоєння правопорушення причетний 36-річний мешканець міста Винники. Речові докази у нього вилучено.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав йому міру запобіжного заходу – тримання під вартою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews