На Львівщині розшукали втікача з місця ДТП

21.04.2019 20:54   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

42-річний водій автомобіля «Фольксваген Пасат» може потрапити за ґрати на три років.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

У Головному управлінні поліції у Львівській області повідомили в четвер: «5 квітня в Миколаївське відділення поліції 5 квітня звернулась 35-річна жителька райцентру. Жінка повідомила, що водій невідомого легковика чорного кольору скоїв наїзд на її 16-річного сина. Медики діагностували у потерпілого перелом плечової кістки та забійну рану коліна», пише - Щоденний Львів.

«За цим фактом було відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Працівники поліції з’ясували особу водія-втікача – 42-річного жителя одного з сіл району, який керував автомобілем «Фольксваген Пасат». Йому загрожує покарання – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», – поінформували також в обласному управлінні поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів