На Львівзині бізнесмен привласнив понад 74 тис грн бюджетних коштів

Фігуранту загрожує до 5 років ув’язнення.

27.04.2019 20:46   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Радехівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора підприємства, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем), ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення).

Читайте також

Екс-керівника райлікарні звинувачують у розтраті коштів з бюджету

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що керівник товариства з обмеженою відповідальністю, з яким сільська рада уклала договір на виконання робіт з реконструкції Народного дому, зловживаючи своїм службовим становищем, вніс недостовірні відомості до документів щодо вартості та обсягу виконаних робіт.

Зловмисник надав сфабриковані документи до органу місцевого самоврядування, після чого на рахунок фірми було перераховано понад 1,3 млн грн бюджетних коштів.

Так, завищивши обсяги виконаних робіт на суму більше 74 тис грн, підприємець незаконно заволодів грошима.

Зазначимо, що майнова шкода, завдана територіальній громаді, у ході досудового розслідування повністю відшкодована.

Довідково: максимальний термін покарання, що загрожує фігуранту –  до 5 років ув’язнення та трирічне позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews