На Львівщині судили медсестру санаторію

08.05.2019 13:22   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Головну медсестру санаторію «Смерічка» у Дрогобицькому районі оштрафували за махінації з санаторно-курортними путівками. 

Суд засудив її до штрафу у 1700 гривень та позбавлення права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в юридичних особах приватного права строком на один рік. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

16 квітня 2019 року Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області виніс рішення щодо головної медичної сестри санаторію "Смерічка" (с. Опака Дрогобицького району). Жінка звинувачувалася у тому, що внесла неправдиві відомості в акти про надання санаторно-курортного лікування, а також зворотні талони послуг санаторно-курортного лікування з 28.11.2017 по 15.12.2017 в зазначеному санаторії для шести осіб, для внесення посадовою особою управління соціального захисту населення Обухівської РДА до них аналогічних завідомо неправдивих відомостей, хоча останні його фактично не проходили.

16 квітня 2019 року між прокурором військової прокуратури Київського гарнізону та обвинувачуваною укладено угоду про визнання винуватості. Згідно угоди обвинувачена визнала свою вину та погодилася на узгоджене покарання, передбачене ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України, у виді штрафу у розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1 700 гривень, з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в юридичних особах приватного права строком на 1 рік.

Суд затвердив укладену угоду та призначив узгоджене покарання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo