Буковинець намагався підкупити на Львівщині прикордонника

13.05.2019 20:00   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Наш співвітчизник з Чернівецької області, який прямував до Польщі рейсовим автобусом, пропонував прикордоннику пункті пропуску «Шегині» хабар у розмірі 50 євро, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

Про це повідомили в суботу, 11 травня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Стосовно чоловіка в базі даних прикордонників було доручення уповноважених державних органів в обмеженні його у виїзді за кордон, однак громадянин розраховував на корисливість прикордонника. Чоловіка прикордонники до Польщі не пропустили, детально зафіксували його неправомірні дії та викликали співробітників Нацполіції України. В діях подорожнього вбачаються ознаки вчинення кримінального правопорушення передбаченого статтею 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів