На Львівщині на весіллі гості підхопили інфекцію

23.05.2019 22:27   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Жовківському районі після святкування весілля п'ятеро гостей опинилися у лікарні, серед них двоє дітей.

Читайте також

У Львові батьки нагодували дітей отруйними грибами
У львівській лікарні від отруєння блідою поганкою померли двоє людей

Про це повідомляє ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області, пише - Status Quo.

За даними КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня», впродовж 19-21 травня 2019 року було госпіталізовано чотирьох осіб (з них 1 дитина віком 5 років). Всього постраждало 5 осіб, з них 2 дітей, але батьки дитини віком 2 роки і 7 місяців відмовились від госпіталізації.

Постраждалі пов’язують захворювання  із присутністю 18.05.2019 р. на святкуванні весілля в приміщенні, наданому родичем  в с.Любеля, вул. Шевченка,14 Жовківського району. У 4-х постраждалих діагностовано гостру кишкову інфекцію. Стан хворих середньої важкості.

Фахівці Жовківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області спільно із Жовківським районним відділом ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» розпочали санітарно-епідеміологічне обстеження (епідрозслідування) з метою встановлення причин та умов виникнення, локалізації спалаху гострої кишкової інфекції. Встановлено, що всі страви готувались в домашніх умовах і доставлені до місця проведення весілля.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo