У Львові «накрили» дві нелегальні заправки

28.05.2019 13:49   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці викрили діяльність нелегальних АЗС у Львові та Золочеві.

Читайте також

На Львівщині в Червонограді судитимуть зловмисника, який побив чоловіка на автозаправці
У Львові невідомі в масках пограбували заправку

Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС Львівщини, пише - Львівський портал.

«В рамках проведення операції «Акциз – 2019» співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Львівській області задокументували нелегальну діяльність двох АЗС з локаціями у Львові на вул. Старознесенській та у Золочеві», – йдеться у повідомленні. За словами правоохоронців, всього описано та опечатано обладнання для заправки транспортних засобів орієнтовною вартістю 450 тисяч гривень, паливно-мастильні матеріали в кількості орієнтовно 40 тон вартістю близько 1 мільйона 50 тисяч гривень.

Щодо порушників складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали адміністративних правопорушень скеровано до суду. «За січень-травень 2019 року співробітниками податкової міліції виявлено 32 нелегальних АЗС, а у двох випадках територіальними судами вже накладено на порушників штрафи в розмірі 17 тисяч гривень», – додали у відомстві.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал