На Львівщині горів дерев’яний житловий будинок

04.06.2019 16:25   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

1 червня о 23:23 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку на вул. Шкільна, 2 в с. Бартатів Городоцького району.

Читайте також

Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові
Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

На місце події негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи, інформує головне управління ДСНС України у Львівській області, пише - Дивись.info.

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі. Гасіння пожежі ускладнювалося значною площею займання, адже вогонь швидко поширювався дерев’яними конструкціями будинку. Фото: ГУ ДСНС у Львівській області Пожежу локалізували о 00:11 та ліквідували о 00:34. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 60 кв.м та прибудову будинку на площі 8 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 15 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки. Обставини пожежі та причина виникнення займання встановлюються.

Постраждалих та травмованих внаслідок пожежі немає.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info