Стало відомо, як виростуть тарифи на воду у Львові

05.06.2019 13:30   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Відбулося відкрите обговорення проектів постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на 2020 рік. 

Про це повідомляється на офіційному сайті ЛКП «Львівводоканал», пише - Status Quo.

На виконання вимог Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 29 травня 2019 відбулося відкрите обговорення проектів постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на 2020 рік.

Відповідно до поданих розрахунків планові тарифи на 2020 рік для різних категорій споживачів зростуть від 44,7% до 53,2%. А саме:

а) Для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері водопостачання та водовідведення, вартість водоспоживання зросте (у порівнянні з діючими у 2019) на 45,5% і становитиме:

  • централізоване водопостачання – 13,67 грн. (з ПДВ)
  • централізоване водовідведення – 7,59 грн. (з ПДВ)

б) Для споживачів, які є ліцензіатами з централізованого водопостачання та водовідведення (оптових споживачів) вартість водоспоживання зросте на 44,7% і становитиме:

  • централізоване водопостачання – 5,68 грн. (з ПДВ)
  • централізоване водовідведення – 2,36 грн. (з ПДВ)

в) Для споживачів, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого постачання холодної води та водовідведення, вартість водоспоживання зросте на 53,2% і становитиме:

  • централізоване водопостачання – 15,88 грн. (з ПДВ)
  • централізоване водовідведення – 8,21 грн. (з ПДВ).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo