Хто може стати головою ЛОДА. Президент назвав кандидатів

Понад чотири роки ЛОДА очолював Олег Синютка.

16.06.2019 23:15   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Президент України Володимир Зеленський назвав трьох кандидатів на посаду голови Львівської облдержадміністрації.

Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook, пише - Твоє місто.

У дописі він звернувся до українців та попросив висловити свою думку про кандидатів, їх репутацію, менеджерські та моральні якості.

На посаду голови ЛОДА, зокрема, претендують:

  • 43-річний Денис Шмигаль, який керує ДТЕК Бурштинська ТЕС та є заступником генерального директора ПАТ «ДТЕК Західенерго»;
  • 38-річний Максим Козицький, директор компанії «Еко-Оптіма», що займається відновлювальною енергетикою та будівництвом електростанцій. Раніше він очолював департамент економічного розвитку торгівлі та промисловості ЛОДА. 
  • 35-річний Маркіян Мальський, який є почесним консулом Австрії у Львові та керує західноукраїнською філією юридичної компанії Arzinger. Втім учора в коментарі виданню Гал-інфо він повідомив, що відмовляється від пропозиції очолити ЛОДА.

Нагадаємо, 11 червня президент звільнив Олега Синютку з посад голови ЛОДА, яку він обіймав із 26 грудня 2014 року. Після цього він увійшов до першої десятки списку партії «Європейська Солідарність».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто