У Львові з'явиться ще один парк

21.06.2019 11:26   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Петицію «Про створення паркової зони між вулицями В. Липинського та А. Лінкольна» розглянули та підтримали сьогодні, 20 червня, під час засідання сесії Львівської міської ради.

Таким чином, у місті підготують дорожню карту щодо вирішення порушених у ній питань, пише - Status Quo.

Нагадаємо, 23 квітня 2019 року на порталі Єдиної системи місцевих петицій було зареєстровано електронну петицію під назвою «Про створення паркової зони між вулицями В. Липинського та А. Лінкольна». Її автором є Борсенко Роман Віталійович. А вже 29 травня 2019 року ця петиція набрала необхідних 500 голосів на підтримку.

Управління архітектури та урбаністики не має нічого проти облаштування парку вздовж русла Полтви, і в принципі потрібно докласти усіх зусиль для того, щоб цей парк дійсно можна було відновити з водними об’єктами, тому що вода і так тече з району вул. Замарстинівської і ще з пагорбів Винниківського лісництва. Тому я б теж радив робити там парк, — розповів Юліан Чаплінський, начальник управління архітектури та урбаністики.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo