На Львівщині побили арматурою активіста

24.06.2019 21:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У Дрогобицькій місцевій прокуратурі довели вину 34-річного жителя Борислава, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення

Про це повідомили в четвер, 20 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «34-річний житель Борислава обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненого групою осіб, із застосуванням предмету заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень), вчиненого щодо місцевого громадського активіста у березні 2018 року. Інцидент стався 2 лютого 2018 року неподалік «Дрогобицького лісгоспу» на вулиці Стрийській у Дрогобичі».

«Двоє зловмисників застосували до 43-річного місцевого активіста, районного мисливствознавця, заздалегідь заготовлену арматуру. Вироком Дрогобицького міськрайонного суду одного з фігурантів визнано винним та призначено покарання у вигляді три років і шість місяців позбавлення волі, а стосовно іншого – матеріали досудового розслідування виділені у окреме провадження», – поінформували також у прокуратурі.

«Крім цього, на користь потерпілого стягнуто 20 тисяч гривень моральної шкоди. Обвинувачений так і не визнавав свої вини. До набрання вироком законної сили лиходій перебуватиме під вартою», – повідомили також у прокуратурі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів