У Львові встановили перші делініатори (Фото)

05.07.2019 15:28   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові, на площі Двірцевій встановили перші у місті делініатори.

Триває реконструкція пл. Двірцевої. Ремонтні роботи проводять на території, де проходить трамвайна колія. Заміну водогонів уже завершили, заміну каналізації завершили на 99%. Всі «повітряні» дроти забрали і почали укладати плити під трамвайну колію та залили основу посадкової трамвайної платформи. Також учора на площі встановили делініатори, пише - Status Quo.

«Перші делініатори у Львові поставили на площі Двірцевій. Доведено сотнями штрафів, що українця від порушення ПДР не спиняє ані знак, ані штраф. Тому поставили делініатори, щоб 2 смуги використовувались для руху та для висадки/ посадки пасажирів, а не для паркування автомобілів», — повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», реконструкція пл. Двірцева відбувається згідно з графіком. Заміну водогонів завершили, заміну каналізації завершили на 99%. Всі «повітряні» дроти забрали, що дозволяє рухатись швидко далі. Демонтували старі рейки на розворотному кільці і почали укладати плити під трамвайну колію та залили основу посадкової трамвайної платформи. На час ремонтних робіт на цій частині площі кінцеву зупинку трамвайних маршрутів № 1, 4, 6 та 9 із «Залізничного вокзалу» перенесено до «ТРЦ Скриня».

Нагадаємо, замовником робіт з реконструкції пл. Двірцева є ЛКП «Львівавтодор», а виконавцем робіт, відповідно до тендеру, ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Проектом реконструкції площі передбачено збільшення інфраструктури громадського транспорту, збільшення кількості зупинок, облаштування громадського простору, облаштування сучасного фонтану, підземного паркінгу тощо. Згідно з договором, укладеним з підрядною організацією «Онур», вартість робіт становитиме 165,5 млн грн.

88f5d1ee5bac9078e1a507bdbf2a5e3f.md.jpg 829cfdaeee017c768477c29c70e67bf1.md.jpg e731e51d79b3a4924a35710cb0470fbf.md.jpg


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo