У Львові судитимуть заступника керівника облуправління Держгеокадастру

13.07.2019 23:15   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції, слідчого управління поліції Львівщини припинили корупційну схему видачі земельних ділянок, організовану одним із заступників начальника Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Читайте також

Суд не дозволив Львівській міськраді викупити стадіон «Сільмаш»
Шахрая, який завдав Львівській міськраді шкоди на понад 30 мільйонів, судитимуть

Про це повідомили в четвер, 11 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Посадовець пообіцяв громадянину вирішити на його користь земельне питання лише у разі надання йому 65 тисяч доларів неправомірної вигоди. За визначену суму особа повинна була безперешкодно отримати у власність земельну ділянку поблизу природного парку, пише - Щоденний Львів.

«Одного зі заступників начальника ГУ Держгеокадастру у Львівській області затримали 31 січня під час одержання ним першої частини неправомірної вигоди. В автомобілі правопорушника правоохоронці виявили та вилучили 32,5 тисяч доларів (що згідно офіційного курсу НБУ становило 901,8 тисячі гривень). Затримали посадовця неподалік адмінбудівлі обласного управління Держгеокадастру», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом). Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У якості альтернативи було запропоновано заставу у розмірі 458 000 гривень, яку було сплачено. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду», – повідомили також в обласному управлінні поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів