На Львівщині побили 15-річного хлопця та залишили вмирати

16.07.2019 10:30   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Зловмисникам, які побили 15-річного та залишили у вкрай важкому стані, загрожує до 15 років за ґратами.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

За процесуальним керівництвом Стрийської місцевої прокуратури повідомлено про підозру трьом мешканцям Сколівського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 КК України (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень).

Встановлено, що на початку червня цього року у Стрию вказані особи напідпитку розпочали словесний конфлікт із 15-річним хлопцем, під час якого побили його та відібрали мобільний телефон Apple Iphone 6S. Неповнолітнього ж залишили у вкрай важкому стані, який загрожував його життю.

Усім підозрюваним обрано найсуворіші запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, без альтернативи внесення застави.

На даний час досудове розслідування триває та перебуває на контролі місцевої прокуратури. За вчинення інкримінованого злочину фігурантам загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo