Борець зі Львова здобув золоту медаль чемпіонату України

Львівські борці здобули на першості України 11 медалей.

16.07.2019 20:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це повідомили у Львівському обласному відділенні національного олімпійського комітету України, де також розповіли: «В Івано-Франківську проходив чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків та чемпіонат України серед жінок до 23 років. Представники львівської школи боротьби відзначились не лише здобуттям медалей усіх ґатунків, але й завоюванням перепусток на чемпіонат світу», пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Львів’яни стали чемпіонами світу з риболовного спорту
Львівський брейкдансер Lussy Sky посів третє місце на чемпіонаті світу (Відео)

«Чемпіоном України серед чоловіків став Олексій Доманицький у ваговій категорії до 86 кілограмів. Разом із золотою медаллю Олексій як переможець здобув путівку на чемпіонат світу, який відбудеться в Нур-Султані, Казахстан 14-22 вересня. Чемпіонат світу буде ліцензійним – на ньому, крім медалей, розіграють путівки на Олімпійські ігри-2020. Бронзову нагороду у змаганнях чоловіків виборов Євген Дубовий (вагова категорія до 74 кілограмів)», – поінформували також в обласному відділенні НОК.

«Серед жінок до 23 років одразу троє львів’янок стали чемпіонками України і, відповідно, отримали ліцензії на світову першість. Це Христина-Зоряна Демко (55 кілограмів ), Ангеліна Лисак (59 кілограмів ) та Анастасія Шустова (76 кілограмів).  Срібні медалі чемпіонату України U23 здобули Марія Винник (53 кілограмів), Вероніка Рябоволова (57 кілограмів ) та Оксана Чудик (68 кілограмів ). Бронза – у Катерини Чаленко (50 кілограмів ), Соломії Винник (55 кілограмів ) та Анни Губко (57 кілограмів)», – повідомилитакож в обласному відділенні НОК.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів