На Львівщині керівник військової організації підозрюється у нанесенні шкоди державі

16.07.2019 21:20   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У понеділок, 15 липня 2019 року, детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП повідомили про підозру керівнику структурного підрозділу Збройних Сил України у Львівській області, яке перебуває у сфері управління Міністерства оборони України. 

Про це повідомляє прес-служба НАБУ, пише - Status Quo.

Йдеться про керівника Будинкоуправління №1 Яворівської квартирно-експлуатаційної частини району. Слідство вважає йог причетним до завдання шкоди державним інтересам у розмірі 1,18 млн грн.

Дії підозрюваного кваліфікували за ч.2 ст.364 («Зловживання владою або службовим становищем»), ч.1 ст.366 («Службове підроблення») Кримінального кодексу України.

Як з’ясували детективи НАБУ, керівник Будинкоуправління упродовж квітня-жовтня 2014 року складав та видавав акти здачі-приймання послуг з оренди газових котелень у приватного підприємства, тоді як насправді такі послуги не надавалися. Ці документи в подальшому стали підґрунтям для безпідставного перерахунку приватному підприємству 1,18 млн грн. Ця сума, на думку слідства, відповідає розміру завданої державним інтересам шкоди.

Досудове розслідування вказаних фактів детективи НАБУ здійснюють із вересня 2018 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo