Зі Львова відкрили прямий рейс до грецьких Афін

Вартість квитків у обидві сторони стартує від 129 євро.

21.07.2019 11:39   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 21 липня, розпочинються польоти зі Львова до Афін.

Читайте також

Київська компанія платитиме ₴1,35 млн в місяць за оренду duty free у львівському аеропорту
Львівський аеропорт набув ще однієї ознаки європейського

Про це повідомляє - Твоє місто з посиланням на avianews.com.

Українська авіакомпанія «Джоніка» відкрила продаж квитків на сезонні прямі рейси зі Львова до грецьких Афін. Вартість квитків у обидві сторони стартує від 129 євро. У вартість входить ручна поклажа до 7 кг і багаж до 25 кг. У системі бронювання рейси можуть відображатись із логотипом Flex Flight або Kam Air.

Рейси виконуватимуть раз на тиждень – у неділю – з 21 липня по 15 вересня. Виліт із Афін – о 13:00, а зі Львова – о 16:30. 

Додамо, що повітряний флот «Джоніки» налічує один Boeing 737-300 1999 року випуску та два Boeing 737-400 1994 року випуску.

Нагадаємо, у січні Державіаслужба дозволила авіакомпанії «Джоніка» літати зі Львова до іракського міста Ербіль, натомість відмовила у прямих рейсах Львів – Амстердам.

ТОВ «Авіакомпанія «Джоніка» зареєстроване у селищі Гоголів Київської області з 2016 року. Її власниками є харків’янин Віталій Логінов та ТОВ «Мабуст». Віталій Логінов – колишній депутат Богодухівської районної ради, засновник кількох компаній, які переважно займаються здаванням в оренду нерухомого майна. Крім цього, він є одним із власників харківської турагенції «Вернісаж-Тур». Кінцевим власником ТОВ «Мабуст» є бізнесмен із Київщини Віктор Тимошенко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто