На лаві підсудних опинився поліцейський з Львівщини, який отримав майже 12 тис доларів США хабара

25.07.2019 20:26   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Прокуратурою Львівської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно слідчого Червоноградського відділу поліції, який у січні цього року отримав майже 12 тис доларів США неправомірної вигоди за не притягнення місцевої мешканки до кримінальної відповідальності за вчинення злочину у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Читайте також

На Львівщині посадовця-хабарника засудили до 6 років
Суд переніс слухання справи депутатів-хабарників Винниківської міської ради
Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Такі дії зловмисника кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за невчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії, з використанням наданої їй влади чи службового становища, у великому розмірі, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

У разі доведення вини фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років та конфіскація майна.

Зазначимо, що досудове розслідування та оперативний супровід здійснювався працівниками УСБУ у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews