Львів’яни привезли золоту і бронзову нагороди із спортивних змагань в Хорватії (Фото)

06.08.2019 18:23   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Загалом українська збірна показала найкращий результат з-поміж 36 країн.

Українська студентська збірна виборола 16 золотих, 8 срібних і 18 бронзових медалей на міжнародних спортивних змаганнях First European Universities Combat Games у хорватськомспоу Загребі. Нагороди збірній принесли, зокрема, двоє студентів зі Львова. Про це повідомляє прес-служба МОН, пише - Твоє Місто.

Так, студент Львівського державного університету фізкультури Данило Демчишин здобув золото у змаганнях з кікбоксингу, а студентка цього ж університету Діана Шостак здобула бронзову медаль з карате. Окрім того, Діана Шостак допомогла збірній здобути золоту медаль з карате у командних змаганнях.

Фото: МОН

«Це найкращий результат у загальнокомандному заліку, де змагалися 1300 учасників з понад 400 університетів 36 європейських країн. За три дні вони здобули 42 медалі», – коментують в МОН.

До програми змагань увійшли чотири види спорту: дзюдо, карате, кікбоксинг і тхеквондо. Україна була представлена у кожній секції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто