На Старосамбірщині водій втік з місця смертельної ДТП

Проводиться досудове розслідування.

17.08.2019 20:30   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

Відкрито кримінальне провадження, затриманому загрожує покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Дорожньо-транспортна пригода сталась у п'ятницю, 16 серпня, близько 02:15 у селі Міженець Старосамбірського району, пише - Четверта Студія.

Про це пише прес-служба Нацполіції Львівської області.

На місці події поліцейські виявили в кюветі перекинутий автомобіль «БМВ», під яким лежало тіло чоловіка без ознак життя. Особу загиблого встановлено – ним виявився 28-річний житель району, пасажир «БМВ». Водій з місця події втік.

Протягом кількох годин поліцейські встановили особу чоловіка, котрий керував автомобілем – раніше судимого 36-річного місцевого мешканця. Він затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія