У Львові п'яний чоловік стривожив поліцію неправдивим замінуванням: «жартівника» затримали

23.08.2019 22:29   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля
У Львові чоловік повідомив у поліцію про замінування житлового будинку.

Читайте також

У Львові педагог «замінував» психлікарню: з будинку вивели майже сотню пацієнтів
Поліціянти розшукують львів’янина, який вигадав замінування

Про це повідомили у  департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, пише - ZNAJ.UA.

До поліції Львова зателефонували з повідомленням про  замінування дев'ятиповерхового житлового будинку № 2а на вулиці Петлюри у Львові. Дзвінок надійшов  18 серпня о 20:50.

 Жодних особистих вимог телефонуючий не висунув. Бригада спеціалістів негайно вирушила на місце виклику,  працювали підрозділи сил цивільного захисту Львова. Жодних вибухових пристроїв у даному житловому будинку виявлено не було.

Як вияснили правоохоронці, у відділок затефонував  мешканець цього ж будинку 1963 року народження. Його було затримано.

У Головному управлінні поліції у Львівській області підтвердили, що правоохоронці затримали зловмисника, який залишив неправдиве повідомлення про замінування.

У поліції прокоментували:  «Ним виявився 56-річний житель Львова, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Зловмисник затриманий. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 КК України («Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності»). Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до шести років».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз