У Львові педагог «замінував» психлікарню: з будинку вивели майже сотню пацієнтів

28.07.2017 09:00   Джерело: УНІАН
Опубліковано : Тарас Жак

Телефонним хуліганом, який повідомив про мінування психіатричної лікарні, виявився 41-річний житель одного з міст області і працівник сфери освіти, - пише УНІАН.

26 липня, у Львові поліція встановила особу псевдо-мінера психлікарні. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Львівській області.

Телефонним хуліганом, який повідомив про мінування психіатричної лікарні, виявився 41-річний житель одного з міст області і працівник сфери освіти. В даний час з ним проводять слідчі дії.

Повідомлення про замінування лікарні виявилося хибним – на території лікарні вибуховий пристрій не виявили. На час пошуків з будівлі медустанови вивели 90 пацієнтів і 22 співробітників.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНІАН