Чоловік, який запропонував та надав неправомірну вигоду інспектору прикордонного контролю, постане перед судом

29.08.2019 12:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Під процесуальним керівництвом Городоцької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно мешканця Львівської області, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Читайте також

Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що 30-річний мешканець Дрогобиччини намагався вивезти через МПП «Шегині» до Польщі мотоцикл без відповідних документів.

 Отримавши відмову запропонував та надав старшому інспектору прикордонної служби 200 польських злотих неправомірної вигоди за сприяння у безперешкодному перетині кордону.

Під час досудового розслідування чоловік свою вину визнав, розкаявся та сприяв розкриттю злочину.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Мостиського районного суду Львівської області для розгляду по суті.

За вчинене чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews