П’яний львів’янин повідомив поліцію про вигадане пограбування

29.08.2019 10:30   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

Мотиви свого вчинку чоловік не зміг пояснити, інформує патрульна поліція Львівської області.

Вночі, 28 серпня, патрульним надійшов виклик на Володимира Великого. Заявник стверджував, що його пограбували та побили. Зі слів чоловіка, в нього забрали сумку з грошима та мобільним телефоном, пише - ПРОЗАХІД.

Інспектори прибули на місце події та зустрілися з заявником. Той перебував в стані алкогольного сп’яніння, а сумка і телефон були при ньому.

Під час розмови з інспекторами, чоловік визнав, що здійснив неправдивий виклик на лінію 102, і ніякого розбою не було. Мотивів такого вчинку він не пояснив. Патрульні винесли на 46-річного чоловіка постанову за ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик).

Згідно зі ст. 183 КУпАП завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД