У Трускавецькій школі зафіксована рекордна кількість першокласників-близнюків

09.09.2019 09:16   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

У День знань у трускавецькій школі-гімназії №2  цьогоріч встановили символічний рекорд : 8 пар діток, серед яких близнюки, двійнята та одна пара трійнят переступили поріг навчального закладу. Такої кількості двійнят та близнюків не навчається у жодній місцевій школі.

Про це повідомляють «Джерела Трускавця», пише - Четверта Студія.

Як наголосила завуч з організаційно-виховної роботи альма-матері Руслана Болюк – навчальний заклад безумовно пишається тим, що саме у його стінах навчається стільки пар однакових діток та називає це своєю родзинкою.

– Що не рік ми встановлюємо новий рекорд. Оскільки минулоріч у НВК «СЗШ-гімназія№2» навчалося 7 пар із близнюків та двійнят. Цьогоріч таких діток побільшало ще на одну пару. Маємо сподівання, що і наступний рік буде багатим для нас на нових двійнят чи трійнят, – резюмує пані Болюк.

Загалом у День знань у школі-гімназії цьогоріч прибавило 117 першокласників. Усі вони проходитимуть навчання за програмою Нової Української школи, яка робить головний акцент не тільки на навчанні дітей, але й корисному застосуванні знань, які вони отримають у стінах школи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія