Експерти нагородили правильне пиво золотом (R)

«Бравий боцман» отримав золоту медаль за якість.

14.09.2019 09:25   Джерело: LvNews
Опубліковано : Новини Львівщини

Золотою медаллю за високу якість нагороджений світлий лагер «Бравий боцман». Нагородження відбулося під час традиційного «Свята пива», що відбулося 30 серпня цього року під егідою галузевої компанії «Укрпиво», що об’єднує українських виробників пива та безалкогольних напоїв.

В рамках фестивалю відбулася дегустація. Незалежне журі визнало високу якісь нового продукту від тернопільських броварів, який з’явився на полицях наших магазинів порівняно недавно.

Новий сорт з’явився у відповідь на легенду, згідно з якою пиво названо на честь бравого моряка, котрий любив морські пригоди та правильне пиво. Йому вдалось привезти секретний рецепт Правильного Німецького Пива з Гамбургу у морські порти України.

Пиво Бравий Боцман має м’який незабутній смак, увібравши у себе німецькі традиції пивоваріння та свіжість морських вітрів. «Бравий Боцман» відносять до типу легких лаґерів, як особливо добре смакують разом з морепродуктами, запеченими овочами та легкими закусками.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews