На Львівщині затримали браконьєрів з вбитим оленем

21.10.2019 15:28   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Прикордонники затримали біля кордону з Польщею двох браконьєрів з впольованим оленем, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

На Тернопільському ставі працівники веслувальної бази незаконно ловили рибу

Про це повідомили в понеділок, 21 жовтня, у Держприкордонслужбі України, де також розповіли: «Прикордонники відділу «Смільниця» Мостиського загону разом з групою реагування затримали порушників після почутих пострілів. Двох жителів Старосамбірського району виявили за кілометр від кордону з Польщею з мисливськими рушницями та тушою дикого оленя. І хоча дозвіл на зброю був в наявності, на громадян складено протоколи за статтею 202 (порушення прикордонного режиму) та частиною 1 статті 85 (порушення правил використання об’єктів тваринного світу) Кодексу України про адміністративні правопорушення».

«Мисливські рушниці вилучено представниками поліції, яких прикордонники викликали на місце події. Крім того, горе-мисливцям за незаконне полювання загрожує кримінальна відповідальність», – поінформували також у Держприкордонслужбі та опублікували фото з місця події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів