На Львівщині суд заборонив чоловіку наближатися до дружини ближче, ніж на 100 метрів

28.10.2019 09:37   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Із заявою щодо його видачі у поліцію звернулася 26-річна стриянка, яка стала жертвою домашнього насильства.

Читайте також

Суд виніс вирок ще одному учаснику перекриття траси у Гряді
Суд не дозволив Львівській міськраді викупити стадіон «Сільмаш»

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Дивись.info.

За рішенням суду 33-річному мешканцю Закарпатської області, який вчинив щодо своєї дружини фізичне та психологічне насильство,  заборонено наближатися до місця проживання дружини ближче, ніж на 100 метрів строком на шість місяців. «Жінка неодноразово до нас зверталася. За результатами перевірок  цих заяв працівники поліції винесли кривднику тимчасовий заборонний припис, склали адміністративний протокол за ст.173-2 КУпАП.

Окрім того за фактом спричинення жінці тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження.

Всі ці обставини, а також те, що у подружжя  є спільна дитина, були враховані судом під час розгляду заяви та проведення оцінки ризиків», – розповів начальник сектору превенції патрульної поліції майор поліції Андрій Федевич.

Зазначимо, що впродовж року працівники Стрийського відділу поліції за результатами розгляду заяв щодо домашнього насильства склали 177 адміністративних протоколів, а за результатами оцінки ризиків поліцейськими було винесено 60 тимчасових заборонних  приписів.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info