Дівчинку, на яку наскочив кінь, оперували 6 годин

06.11.2019 20:12   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

15-річну дівчинку, на яку 2 листопада у центрі Львова наскочив наляканий петардою кінь, оперували 6 годин.

Про це у ФБ написав журналіст Олег Галів, пише - WestNews.info.

Олег Галів: «Проспектом Свободи нині і далі гуляють сотні людей. Які теж можуть стати жертвами кінного нальоту. Бо ніхто не дасть вам гарантії, що завтра якийсь безумець (у цьому випадку нібито іноземець) рясно не випустить в повітря піротехніку. У реанімації «ОХМАТДИТу» тим часом – 15-річна дівчинка. Вона учора просто мала нещастя сісти не на ту лавку.

У постраждалої велика обширна рана на поверхні гомілки та відкритий перелом великогомілкової кістки – розповіли журналістам медики.
Для порятунку неповнолітньої через санавціацію викликали судинного хірурга. Понад 6 годин фахівці оперували дівчинку! Зараз у коридорах постійно чергують знесилені горем батьки. З журналістами не спілкуються, кажуть лише, що хочуть, аби донька була здоровою. Цього хочемо і всі ми.

Та навіть якщо поліція знайде і покарає винних – це цілком проблему не вирішить. Бо коні любляться туристам, піротехніка любиться безумним туристам. А туристи любляться місту.

Я не проти того, аби Львів не був туристичним. А навпаки за те! Львів – візитка України. Але напевне час прописувати правила жорстокіше. Вивчати досвід Європи, де такі коні з каретами теж дуже популярні. Чи відвести для коней спеціальні місця. Або ж додатково огороджувати прогулянкові зони. Бо якщо навіть пішохідна ділянка у небезпеці – то це біда.

І, за останніми даними від зоозахисників, через важкі травми коня приспали».

Нагадаємо, 2 листопада на проспекті Свободи у Львові сполохані коні, запряжені у прогулянкову карету, понесли, виїхали на центральну алею, де відпочивали люди, внаслідок чого молода дівчина отримала тілесні ушкодження.

Постраждалу кобилку приспали, бо, за словами лікарів, врятувати її було неможливо, через оскольчастий перелом обидвох передніх ніг.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info