Львівські патрульні знайшли винуватця ДТП

09.01.2020 12:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Водій автомобіль «Renault Kangoo» проігнорував на трасі «Київ-Чоп» у селі Чишки на Пустомитівщині червоний сигнал світлофора й свторив аварійну ситуацію для автомобіля «Suzuki Jimny».

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області. Там також розповіли що водій автомобіля «Suzuki Jimny» змушений був різко змінити рух і виїхавши за межі проїзної частини й здійснив наїзд на дорожній знак. Натомість винуватець ДТП поїхав з місця пригоди, пише - Щоденний Львів.

Патрульні, приїхавши на місце ДТП, склали схему, отримали пояснення від потерпілого та очевидців, а також описи автомобіля, й вирушили на пошуки. Невдовзі інспектори встановили місце проживання власника автомобіля, виявили його вдома.

Транспортний засіб був у дворі. Чоловік, переглянувши відео визнав, що він винен і отримав від патрульних два протоколи – за порушення правил, які спричинили ДТП та за залишення місця автопригоди.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів