Під Львовом пожежа знищила салон ритуальних послуг з трунами і вінками

Нічого не вціліло.

25.01.2020 23:28   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині, у селищі Куликів Жовківського району, ввечері четверга, 22 січня, полум’я охопило будівлю салону ритуальних послуг. Оскільки будівля була повністю дерев’яною, вона швидко згоріла на вуглинки.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл
Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові
Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

Про це розповіли у прес-службі ДСНС регіону, пише - ZNAJ.UA.

Як зазначається, про пожежу у ритуальному салоні рятувальникам повідомили близько 18:30. У приміщенні, в якому сталося займання, виставлялася продукція магазину – труни, вінки, текстиль. Все це зникло у полум’ї в лічені хвилини.

Коли пожежники прибули на місце події, то виявилося, що пожежа встигла охопити всю будівлю, разом із 25 трунами, які виставлялися на той час у залі.

Рятувати салон вже не було сенсу, проте вогонь погрожував перекинутися на приміщення станції технічного обслуговування, розташованої поруч. Щоб не допустити ще однієї пожежі, рятувальники розпочали гасіння осередку вогню. Їхню задачу ускладнювало те, що продукція ритуального салону була виготовлена із великою кількістю дерева, легкозаймистих матеріалів, лаків та фарб.

На ліквідацію пожежі довелося витратити годину часу. Крім ритуального салону, який згорів на попіл, постраждали також вікна сусідньої будівлі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA