Невідомий поранив ножем у лісі двох львів’ян

29.01.2020 13:14   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники поліції розслідують обставини поранення двох братів у лісі неподалік Львова.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

Про це розповіли в середу, 29 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували, що 26 січня до поліції надійшло повідомлення від медиків про двох львів’ян, доставлених у лікарню з ножовими пораненнями. В одного з потерпілих, віком 30 років, діагностовано «проникаюче поранення грудної клітини», в іншого, 20-річного – «колото-різана рана», пише - Щоденний Львів.

Як пояснили правоохоронцям потерпілі брати, близько 19.00 до них підбіг у Брюховецькому лісі невідомий чоловік, наніс їм ножові поранення, після чого втік.
слідчі Шевченківського відділу поліції відкрили За цим фактом кримінальне провадженнями за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Працівники поліції з’ясовують обставини події та особу зловмисника, причетного до скоєння правопорушення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів