У закинутій будівлі Львова ледь не згорів безхатченко

02.02.2020 09:38   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

29 січня о 19:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львів на вул. Збиральна.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл
Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові
Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

Про це пише «Четверта студія» з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС у Львівській області.

Пожежа виникла на другому поверсі чотирьохповерхової цегляної закинутої будівлі. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 2-ої та 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікон будівлі вибивався густий чорний дим.

Вогнеборці не гаючи часу включились у спеціальні апарати захисту орнганів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загорання. Під час проведення розвідки місця пожежі в коридорі будівлі було виявлено чоловіка, який сам не міг покинути задимлені приміщення.

Рятувальники винесли потерпілого на свіже повітря та передали медикам для подальшого огляду. Потерпілим виявився безхатченко, який облаштував в закинутій будівлі своє помешкання.

О 19:39 вогнеборці локалізували пожежу, та о 19:45 повністю ліквідували в складі однієї ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі побутового вжитку на площі 20 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 16 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія