У Львові п’яна донька із своїм чоловіком побила матір

02.02.2020 15:45   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

Зловмисниця, котра вчиняла насильство щодо своєї матері, напала на співробітницю мобільної групи протидії домашньому насильству та нанесла їй тілесні ушкодження.

Читайте також

Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення
На Жовківщині поліція затримала іноземця-педофіла

Про це пише - Четверта студія, з посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

Сьогодні, 1 лютого, близько 5.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 63-річної жительки Залізничного району Львова про те, що її 32-річна донька разом із своїм чоловіком розпивають спиртне та вчиняють щодо неї насильство.

На місце події негайно прибули мобільна група реагування на факти вчинення домашнього насильства та екіпаж патрульних поліцейських. Правоохоронці припинили правопорушення, проте донька заявниці поводила себе неадекватно, не виконувала законні вимоги поліцейських та нанесла офіцеру поліції – співробітниці мобільної групи реагування, тілесні ушкодження.

За фактом слідчі Залізничного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія