На Львівщині за ніч зафіксували два нових випадки підозри на коронавірус

Загалом, в інфекційній лікарні з підозрою на короновірус перебуває 24 людини.

18.03.2020 10:26   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині станом на ранок 18 березня, 24  людини госпіталізовані з підозрою на коронавірус.

Як пише - Четверта Студія, про це повідомили у  прес-службі Львівської ОДА.
 
Як повідомили  вранці 18 березня у ЛОДА, за ніч зафіксовано дві нові підозри на коронавірус: це чоловік з  Новояворівська,  1997 р.н., який повернувся з Чехії, а також  далекобійник із Закарпатської області, 1983 р.н.
 
Станом на ранок 18 березня, 24  людини госпіталізовані з підозрою на коронавірус. Однак наразі діагнози не підтверджені. Біоматеріал скеровано до Києва для дослідження.
 
За інформацією Львівської ОДА, станом на 17 березня, в інфекційну лікарню з підозрою на коронавірус були, зокрема,  госпіталізовані жителі:  “м. Львів м. Харків м. Київ Житомирська область Київська обл. Яворівський район, Ів.Франкове. Вік: 1998, м. Львів 1994 м. Харків 1996, м. Київ 1997, Житомирська область 1990, Київська область. 1992, Яворівський район, Ів.Франкове. Організована група туристів. Їздили по всій Європі. Повернулись в Україну (у Львів) на днях і захворіли. Самі прийшли в лікарню”.
 
Окрім того, одна з госпіталізованих  пацієнток, віком 71 рік,  з міста Червоноград, була у туристичному турі в Італії. Проявилось у неї на 13 день після повернення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія