На Львівщині АТОвець звинувачує поліціянта у побитті

30.03.2020 20:31   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Заява від 23-річного жителя м.Радехів, колишнього АТОвця, надійшла до місцевої прокуратури у середу, 25 березня.

Читайте також

У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення

Чоловік запевнив, що його побив працівник Радехівського відділу поліції під час суперечки, яка виникла на подвір’ї імовірного постраждалого на вулиці Стоянівській, пише - Щоденний Львів.

За версією можливого потерпілого, під час конфлікту правоохоронець вдарив його у обличчя, спину та ноги, а після скоєного – зник у невідомому напрямку. Крім цього, чоловік каже, що 37-річний капітан поліції уже не вперше вчиняє злочин.

За цим фактом зареєстровано кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією  ч.2 ст.365 КК (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, яке супроводжувалось насильством).

На цей час матеріали скеровано в обласну прокуратуру.

Водночас, готується постанова про визначення підслідності за співробітниками Територіального управління ДБР, розташованого у м.Львові.

Довідка: санкція цієїї статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів